"Om anderen te kunnen bewegen
moet je zelf bewogen zijn"

Elevate Traject: Exclusieve Ondernemersbegeleiding voor Intensieve Groei

Ben jij de visionaire leider van je bedrijf en zoek je meer dan alleen coaching? Ontdek ons Elevate Traject – een zes maanden of een jaar durend programma dat verder gaat dan standaard begeleiding. Dit is niet zomaar coaching; dit is een partnerschap, een klankbord dat altijd aan jouw zijde staat.

Waarom het Elevate Traject?

Als founder sta je vaak alleen in je beslissingen. Het Elevate Traject biedt je een vertrouwde partner met een helikopterview, die niet alleen naar je zakelijke plannen kijkt, maar ook naar jou als mens. Dit is geen gewone begeleiding; dit is een intensieve reis naar zelfontdekking, succes en groei.

Voor wie is dit traject?

Dit traject is ontworpen voor diegenen die:

 • Zichzelf willen uitdagen tot succes en groei.
 • Op zoek zijn naar evenwicht.
 • Extern advies nodig hebben.
 • De volgende stappen willen onderzoeken.
 • Net zijn gestart en niet weten wat nu?
 • Een klankbord nodig hebben.
 • Medewerkers willen motiveren.
 • Hun leiderschap willen aanscherpen en meer willen delegeren.

Wat biedt het Elevate Traject?

6 Maanden of 1 Jaar Intensieve Begeleiding: Een langdurig partnerschap dat gericht is op jouw groei, met opvolging en ondersteuning gedurende zes maanden of een volledig jaar.

Opvolging via Telegram: Directe toegang tot ondersteuning, feedback en motivatie via Telegram.

Werkboek: Een praktisch hulpmiddel om je voortgang bij te houden en de inzichten uit elke sessie te versterken.

1x Per Maand Een 1-op-1 Sessie van 2 Uur: Diepgaande sessies om specifieke uitdagingen en doelen te bespreken.

1x Per Maand Een Online Sessie van 30 Min.: Een snelle check-in om voortgang te bespreken en gerichte vragen te beantwoorden.

Jouw Eigen Mentor-Klankbord: Een betrouwbare mentor die naast je staat wanneer het nodig is.

Community van Gelijkgestemden: Verbind met andere ondernemers in een exclusieve community.

Klaar voor een reis naar intensieve groei en zelfontdekking? Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe het Elevate Traject jouw leiderschap naar nieuwe hoogten kan brengen.

Executive Leadership Development: Bouw aan het beste uit jezelf en je team

Als leider binnen jouw bedrijf, sta je voor de uitdaging om het beste uit jezelf en je team te halen. Het hedendaagse leiderschap gaat verder dan hiërarchie; het draait om het vinden van de juiste balans tussen zelfsturing en begeleidend leiderschap.

De Uitdagingen van Modern Leiderschap

Leidinggeven in de huidige tijd vereist een diepgaande zelfreflectie. Hoe wil je leidinggeven? Waar liggen je unieke talenten? En hoe kun je effectief delegeren? Het begint allemaal bij jou als manager.

Wat Brengt Dit Traject?

Dit traject is ontworpen om je te begeleiden bij:

 • Dichter bij jezelf komen als leider.
 • Effectief leren delegeren.
 • Een duidelijk overzicht krijgen van je team.
 • Omgaan met conflicten op een constructieve manier.
 • Het verder uitbouwen van je team.
 • Het motiveren van individuele teamleden.
 • Het plaatsen van de juiste mensen op de juiste plek.

Wat Biedt het Executive Leadership Development Traject?

 • 6 maanden of 1 jaar persoonlijke begeleiding.         
 • 1 of 2 “on the field” coaching-sessies met optie met eigen manager.
 • 1x per maand een 1-op-1 sessie van 1u30u

 

Dit traject is de sleutel tot jouw persoonlijke en leiderschapsontwikkeling. Kies het niveau dat het beste bij jou en je doelen past, en ontdek hoe je jouw leiderschap op een hoger niveau kunt tillen.

Ontwikkel je Leiderschap: Persoonlijke Mentoring voor Ondernemers

Ben jij de visionaire leider van je bedrijf, op zoek naar een mentor die met een helikopterview zowel naar je onderneming als naar jou als individu kijkt? Welkom bij onze persoonlijke mentoringssessies, waar we jouw groeipotentieel verkennen en je zakelijke en persoonlijke doelen samen vormgeven.

Wat mag je verwachten?

10 Sessies voor Groei en Begeleiding: Ontvang deskundige begeleiding en waardevolle tips gedurende 10 sessies van 1,5 uur. Als founder sta je vaak alleen in je beslissingen, maar met een vertrouwde mentor aan je zijde krijg je de ondersteuning, het advies en de reflectie die je nodig hebt.

Persoonlijke Ontwikkeling en Leiderschap: De focus gaat verder dan enkel zakelijke strategieën. We dagen je uit om dichter bij jezelf te komen, je authentieke leiderschap te ontwikkelen en een innerlijke reis te maken. Het resultaat? Niet alleen een succesvol bedrijf, maar ook een betere versie van jezelf als leider.

Is dit voor jou?

Overweeg mentoring als je:

 • Wilt groeien, maar vastloopt.
 • De balans kwijt bent.
 • Extern advies nodig hebt.
 • De volgende stappen wilt onderzoeken.
 •  Net bent gestart en niet weet wat nu?
 • Een klankbord zoekt.
 • Medewerkers wilt motiveren.
 • Je leiderschap wilt aanscherpen en meer wilt delegeren.

Wat krijg je in dit traject?

10 Individuele Sessies: Elke sessie van 1,5 uur is een toegewijde tijd om diepgaand te werken aan jouw specifieke uitdagingen en doelen.

Werkboek: Een praktisch hulpmiddel om je voortgang bij te houden en de inzichten uit elke sessie te versterken.

 

Bereid je voor op een transformatieve reis naar leiderschap, groei en authenticiteit. Neem nu de eerste stap en stuur een e-mail. Laten we samen jouw traject naar succes vormgeven.

Ontdek Jouw Professionele Groei met Loopbaancoaching

De overgang naar coaching kan een spannende stap zijn, en het is begrijpelijk dat je eerst wilt proeven van wat coaching voor jou kan betekenen. Daarom bieden wij de ideale instap: loopbaancoaching met VDAB loopbaancheques.

Wat Bieden Wij?

Met de VDAB loopbaancheques krijg je 7 uur coaching voor slechts €70. Een kosteneffectieve manier om professionele groei te verkennen en jouw carrière naar nieuwe hoogten te tillen.

Specialisaties als loopbaancoach:

Loopbaancoaches hebben diverse specialiteiten, en bij ons kun je terecht als:

 • Je op zoek bent naar jouw volgende carrièrestap.
 • Je een nieuwe manager bent en wilt groeien als leider.
 • Je ondernemer bent en begeleiding zoekt.
 • Je zoekt naar meer flow en balans in je werk.
 • Je de sprong naar een zelfstandig statuut wilt wagen.
 •  Je een kritische blik op jouw zelf-leiderschap wilt werpen.

Handig Weetje

Iedereen met minstens 7 jaar werkervaring heeft recht op loopbaancheques, ook als zelfstandige! Een kans om gerichte coaching te ontvangen, ongeacht jouw specifieke loopbaanfase.

Neem de eerste stap naar professionele groei en ontdek wat loopbaancoaching voor jou kan betekenen. Investeer in jezelf en in de toekomst van jouw carrière.

“GRATIS Ont-moeten”

Overweeg je coaching maar wil je eerst kijken of het bij je past? Neem de eerste stap en plan een gratis ont-moeting in van 45 minuten via video-call  om af te tasten wat we voor elkaar kunnen betekenen en of er een menselijke klik is.

Voorbereiding op Jouw Ont-moeting:

Om het meeste uit deze sessie te halen, kun je het volgende voorbereiden:

 1. Doelen van de Coaching: Overweeg wat je wilt bereiken met coaching. Zijn er specifieke uitdagingen, doelen, of gebieden waar je aan wilt werken?

 2. Tijdsinvestering: Bedenk hoeveel tijd je kunt en wilt investeren in het coachingstraject. Dit helpt bij het vaststellen van een realistisch plan.

 3. Persoonlijke Doelen: Definieer duidelijk welke doelen je voor ogen hebt. Of het nu gaat om professionele groei, persoonlijke ontwikkeling, of specifieke vaardigheden, het is handig om dit voor jezelf helder te hebben.

Extra Voorbereidingsopties:

 1. Levenswiel Analyse: Overweeg een levenswiel analyse waarbij je jouw tevredenheid in verschillende levensgebieden in kaart brengt. Dit kan inzicht geven in gebieden waar coaching het meest waardevol kan zijn.

 2. Reflectie op Huidige Situatie: Denk na over je huidige situatie. Wat werkt goed en wat zou je willen veranderen? Het identificeren van specifieke uitdagingen kan het coachingstraject gerichter maken.

 3. Vragenlijst: Maak een lijst met vragen of onderwerpen die je tijdens het consult wilt bespreken. Dit zorgt ervoor dat je de informatie krijgt die voor jou het meest relevant is.

Bereid je voor op een informatieve en interactieve sessie waarin we samen kunnen verkennen hoe coaching jouw persoonlijke en professionele groei kan stimuleren.