Keynote Speaker

“Boek een inspirerende keynote-spreker die jouw medewerkers meeneemt op een reis van mindset-transformatie, persoonlijk leiderschap en welzijn.”

Thekla, een ware pionier gedreven door een passie voor alles wat te maken heeft met mindset en zelf-leiderschap, opent de deuren naar een transformerende ervaring voor jou en jouw team. Duik dieper in haar boeiende verhaal en ontdek hoe zelfleiderschap de sleutel is tot blijvende verandering.

In haar interactieve keynote neemt Thekla je niet alleen mee op een inspirerende reis, maar biedt ze ook tastbare waarde voor jouw organisatie en medewerkers. Leer praktische tips die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven, en neem waardevolle inzichten mee die een positieve impact hebben op zowel de professionele als persoonlijke ontwikkeling van jouw team.

Het thema van zelfleiderschap vormt de kern van Thekla’s betoog. Als ervaren Human Design Generator 6/3 en voormalig Area Sales Director en HR-Consultant begrijpt ze als geen ander het belang van authentiek leiderschap en veerkracht in de moderne werkomgeving. Thekla integreert haar rijke ervaring met internationale coaching en haar liefde voor Aziatische filosofieën, zoals Yoga en Meditatie, om een krachtige boodschap te brengen die niet alleen motiveert maar ook praktische handvatten biedt.

Door Thekla te boeken als spreker, investeer je niet alleen in een inspirerende ervaring maar geef je jouw medewerkers ook de mogelijkheid om actief betrokken te zijn bij de ontwikkeling van zelfleiderschap. Kies voor een keynote die verder gaat dan luisteren – kies voor een interactieve sessie die blijvende waarde creëert voor jouw team en organisatie.