Yoga at work

Inner Yoga

Meer rust en flexibiliteit

 

Inner Yoga is een eigen ontworpen vorm van yoga.  Het is een combinatie van Meditatie, Ademhaling, Yin Yoga en Roll & Release. Met deze tools gaan we de energie naar binnen trekken, maak je verbinding met je lichaam en leer je voelen wat je lichaam te vertellen heeft. In de jachtige wereld leef je vaak in je hoofd en het is pas als je stilvalt dat je merkt hoeveel gedachten er zijn. 

Waarom Yin Yoga?  Yin Yoga is net het tegenovergestelde van Yang. Houdingen worden zo passief mogelijk uitgevoerd met zo min mogelijk spierspanning. Hierdoor ga je een laagje dieper, voorbij de spieren, en komt de focus te liggen op het versterken en versoepelen van bindweefsel en gewrichten. Doordat je lang in dezelfde houding blijft (tussen 2 en 5 minuten) zak je steeds dieper en wordt het bindweefsel gestretcht en ontstaat er meer mobiliteit en flexibiliteit in je gewrichten. Je zal zien dat je lichaam vaak tot meer in staat is dan je denkt, als je er de tijd voor neemt.

Ontwikkel een soepel bindweefsel, bindweefsel verbindt de huid met eronder gelegen spieren, hecht de spieren aan de pezen, bedekt de bloedvaten en omhult onze organen. Het bindweefsel heeft dus een verbindende en verzorgende functie in het lichaam.

Jouw zenuwstelstel, het parasympatische zenuwstelsel is alles wat met ontspanning te maken heeft en het sympathische zenuwstelsel alles wat met inspanning te maken heeft.

Je kunt deze twee onderdelen dus zien als het gaspedaal en het rempedaal van je lichaam. Wanneer is je zenuwstelsel uit balans; 

 • Weinig energie
 • Niet goed kunnen focussen
 • Stress
 • Chronische vermoeidheid
 • Slaapproblemen
 • Burn-out klachten
 • Prikkelbaar
 • Hoge en onregelmatige ademhaling
 • Hoge bloeddruk
 • Hartkloppingen

Wanneer kan je als bedrijf beroep doen op Yoga at work

Investeer in het Welzijn van Jouw Team: Bouw Samen aan een Gezonde Werkomgeving

In de moderne zakelijke wereld begrijpen steeds meer bedrijven het belang van investeren in het welzijn van hun medewerkers. Bij Sioen Coaching delen we deze overtuiging omdat we geloven dat een gezonde werkomgeving niet alleen gunstig is voor het individu, maar ook voor het bedrijf als geheel.

Onze Aanbiedingen voor Jouw Team:

Teambuilding: Versterk de banden binnen jouw team met onze op maat gemaakte teambuildingactiviteiten. Van interactieve oefeningen tot uitdagende samenwerkingsopdrachten, we creëren een positieve sfeer waarin teamleden elkaar beter leren kennen en vertrouwen opbouwen.

Kennismakingssessie met Yoga: Introduceer je team tot de weldaden van yoga met onze laagdrempelige kennismakingssessies. Een perfecte manier om stress te verminderen, focus te versterken en gezamenlijk aan welzijn te werken.

Wellbeing Dag: Boek mij voor een volledige wellbeing dag, inclusief training, workshop en yoga. Een holistische aanpak gericht op het fysieke, mentale en emotionele welzijn van jouw medewerkers. Een investering in een gezonde en gelukkige werkomgeving.

Wat ik Niet Doe:

 • Wekelijkse Yogalessen: Mijn focus ligt op het organiseren van speciale sessies en events, waaronder teambuilding, kennismaking met yoga en welzijnsdagen. Dit zorgt voor unieke ervaringen die bijdragen aan een positieve bedrijfscultuur.

Bij Sioen Coaching zijn we gepassioneerd over het creëren van waardevolle ervaringen voor jouw team. Laten we samen werken aan het opbouwen van een gezonde en gelukkige werkomgeving. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw team op weg te helpen naar welzijn en succes.

'Calm is the new SUPER power'