Ik ben Thekla en neem je graag mee door de jaren die me tot ervaringsdeskundige brachten.

Ik ben van nature één brok energie, maar tegelijkertijd straal ik de rust uit. 

Ik kom uit een ondernemersgezin, mijn vader had zijn eigen bedrijf en ook mijn grootouders waren ondernemers. Al als tiener wist vrij zeker dat ik zou gaan ondernemen. De vrijheid trok me, je eigen weg kunnen gaan, kiezen waar je in gelooft zonder verantwoording af te leggen.

Al van jongs af aan ben ik ook gefascineerd door het menselijk gedrag, psychologie en persoonlijke ontwikkeling. Ik voel intuïtief veel aan en heb een natuurlijk talent om te connecteren met mensen. Dit heeft ervoor gezorgd in mijn carrière als Area Sales Director bij Accent Jobs en als HR-Consultant bij Peak6 dat ik een echte team-player was. Doelen stellen, sales medewerkers motiveren en teams samenstellen horen bij mijn expertise. Later was ik ook nauw betrokken bij talent – en organisatieontwikkeling.De coaching opleidingen die ik volgde waren vaak internationaal, daardoor heb ik in die jaren veel kunnen reizen; Nieuw Zeeland, Australië, Amerika, Thailand, Bali. Een liefde voor Azië ontstond, en ik ging me verdiepen in Yoga en Meditatie

Door de jaren heen heb ik vanuit mijn waarden (openheid, respect en vrijheid) mijn eigen toolbox ontworpen om anderen te begeleiden in een verdiepende reis.

Coaching, training, workshops en inspirerende talks

Tot binnenkort!

Thekla