Ik ben Thekla

Ik volgde de laatste 10 jaar verschillende coaching trainingen en behaalde mijn NLP-certificaat (NLP is neurolinguïstisch programmeren) na een intensieve opleiding in Californië. Ook volgde ik de Course in Miracles (een gids voor innerlijke rust).

Wie intensief met andere mensen wil werken, moet eerst en vooral zichzelf leren kennen en in balans zijn met zichzelf. Daarom trok ik ook naar Costa Rica voor een langere periode om te herbronnen. Een bijzondere ervaring.

Alles is energie. Ik ben er dan ook van overtuigd dat de energie rond ons een grote invloed heeft op ons leven en functioneren. Ik geloof ook dat we grotendeels zelf kunnen sturen wat er in ons leven gebeurt, door op een positieve manier in het leven te staan en bereid te zijn om het zogenaamde toeval dat op ons pad komt écht te zien.

Door de jaren heen heb ik vanuit mijn eigen waarden (openheid, respect en vrijheid) en met mijn rugzak met opleidingen en ervaringen mijn eigen methodiek ontwikkeld om anderen te helpen om te verdiepen. Die verdieping bied ik aan op de yogamat (in mijn Rusty Yogastudio), via coachingtrajecten en workshops.

Tot binnenkort!

Thekla