Welkom op mijn persoonlijke reis, ik ben Thekla. Laat me je meenemen door de jaren die hebben bijgedragen aan mijn ontwikkeling tot ervaringsdeskundige.

Als een natuurlijke energiebom straal ik tegelijkertijd rust uit. Mijn roots liggen in een ondernemersgezin, waarvan zowel mijn vader als grootouders ondernemers waren. Als tiener wist ik al dat mijn pad zou leiden naar het ondernemerschap. De vrijheid om je eigen weg te kiezen, in je eigen overtuigingen te geloven zonder verantwoording af te leggen, trok me aan. Als Human Design Generator 6/3 ben ik de verantwoordelijke avonturier.

Mijn fascinatie voor menselijk gedrag, psychologie en persoonlijke ontwikkeling is al van jongs af aan aanwezig. Intuïtief voel ik veel aan en heb ik het natuurlijke talent om te verbinden met mensen. Deze eigenschappen hebben me gevormd in mijn carrière als Area Sales Director bij Accent Jobs en als HR-Consultant bij Peak6, waar ik excelleerde als teamspeler en expert in doelen stellen, salesmedewerkers motiveren en teams samenstellen. Later raakte ik nauw betrokken bij talent- en organisatieontwikkeling.

Mijn coachingsopleidingen waren vaak internationaal, waardoor ik de wereld kon verkennen in landen als Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Thailand en Bali. Tijdens deze reizen ontstond mijn liefde voor Azië, waar ik me verdiepte in Yoga en Meditatie.

Door de jaren heen heb ik vanuit mijn kernwaarden – openheid, respect en vrijheid – mijn eigen gereedschapskist ontworpen om anderen te begeleiden op een verdiepende reis.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten in mijn coaching, trainingen, workshops en inspirerende talks.

Tot binnenkort!

Thekla