Wie is de coach en trainer

Ik ben Thekla en neem je graag mee door de jaren die me tot ervaringsdeskundige brachten.

Ik ben van nature één brok energie, maar tegelijkertijd straal ik de rust uit. 

Omdat ik uit een ondernemersgezin kom, mijn vader had een eigen bedrijf en ook mijn grootouders waren ondernemers, wist ik vrij zeker dat er ooit een moment zou komen dat ik zou gaan ondernemen. De vrijheid trok me, je eigen weg kunnen gaan, kiezen waar je in gelooft zonder verantwoording af te hoeven leggen. 

De opleidingen die ik volgde waren vaak internationaal, daardoor heb ik in die jaren veel kunnen reizen; Nieuw Zeeland, Australië, Amerika, Thailand, Bali. Een liefde voor Azië ontstond, en ik ging me verdiepen in Yoga en Meditatie

Door de jaren heen heb ik vanuit mijn eigen waarden (openheid, respect en vrijheid) en met mijn rugzak met opleidingen en ervaringen mijn eigen methodiek ontwikkeld om anderen te begeleiden in een verdiepende reis.

Die verdieping bied ik aan op de yogamat, via coachingtrajecten en in workshops.

Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door het menselijk gedrag, psychologie en persoonlijke ontwikkeling. Ik voel intuïtief veel aan en heb een natuurlijk talent om te connecteren met mensen. Dit heeft ervoor gezorgd in mijn carrière als Area Sales Director bij Accent Jobs en als HR-Consultant bij Peak6 dat ik een echte team-player was. Doelen stellen, sales medewerkers motiveren en teams samenstellen horen bij mijn expertise. Later was ik ook nauw betrokken bij talent – en organisatieontwikkeling.

Sinds 2014 heb ik mijn eigen Yoga, Coaching en trainings bedrijf, waar ik business owners, leidinggevende en managers ondersteun in het vinden van rust en inzichten

Tot binnenkort!

Thekla